MENU
Geachte Klanten,
Alle bestellingen voor 24/12 & 31/12 worden enkel genoteerd in onze winkel en-of via mail NIET via telefoon, onze website of social media.
Bestellingen voor Kerst worden aanvaard t.e.m. zaterdag 17 december voor kerst.
Bestellingen voor Oudjaar worden aanvaard t.e.m. vrijdag 23 december.
Op zaterdag 24 december en zaterdag 31 december zal de winkel open zijn tot 16uur.
Op zondag 25 december en zondag 1 januari zijn we open van 09:00 u tot 12:00 u, enkel voor afhalingen.
Feestfolder Grimod 2022-2023
Aperitief
-
Oesters (6st) “Les fines des claires” €10,00 (6st)
-
Pani Puri gevuld met een kikkererwten stilton basis €10,00 (8st)
-
Sashimi van tonijn met mosterdkaviaar €15,80 (8st)
-
Bladerdeeghapjes assortiment vlees-vis €12,00 (8st)
-
Glaasje tartaar van tonijn €4,65/st
-
Glaasjes tartaar van zalm €4,65/st
-
Glaasje met rode biet, bulgur en falafel €4,65/st
Soepen
-
Knolselder met champignonsoep €8,50/L
-
Bisque van langoustine €13,00/L
-
Tomatensoep met kerstballetjes €6,50/L
-
Thai red curry €9,00/L
-
Bisque van kreeft €15,00/L
Aardappelassortiment
-
Aardappelpuree €8,00/kg
-
Gratin dauphinois €6,00 (bakje) 1/2 Kg
-
Verse aardappelkroketjes (10st) €3,60/ schaaltje
-
Truffelpuree €14,50/kg
-
Gebakken krieltjes €6,00/kg
Warme voorgerechten
-
Kaaskroket €2,10/st
-
Garnaalkroket €4,20/st
-
Sint-Jacobsschelp voor de oven
-
A la normandie €8,95
-
Royale €10,95
-
Fruit de mer €13,25
-
½ kreeft “l’Amoricaine” - Dagprijs
-
Fleur de camembert met broodjes €15,95
Koude voorgerechten
-
Carpaccio van Sint-Jacobs met groene sjalot-dressing € 15,20
-
supplement: Truffel €2,00/gr
-
Carpaccio van hert afgewerkt met gepofte aardpeer, kastanje en stilton €12,30
-
supplement: Truffel €2,00/gr
-
Foie gras Dagprijs
-
Foie gras met uienconfijt -Dagprijs
-
Trio wild paté €9,60
Hoofdgerechten
-
Hertenstoofpotje €17,30
-
Pladijs met risottini van boschampignons en truffel €24,50
-
Risottini van boschampignons en truffel €17,00
-
Rollade van kerstkalkoen €17,50
-
Hazenrug “Grand-Veneur” €26,00
-
Halve Fazant “Fine Champange” €18,50
-
Kreeft - Dagprijs
Aanrader
-
Gepofte appel met veenbessen €3,65
-
Gemarineerd peertje €2,85
Dessert
-
Chocoladefantasie met gezoute karamel €8,50
-
Kaasplank 150g/p.p (vanaf 6 pers.) €13,95 p/p
-
Panna cotta afgewerkt met roze bloessem- passievrucht en witte chocolade €7,20
Menu
Voorgerechten
-
Carpaccio van Sint-Jacobs met groene sjalot-dressing €15,20
-
supplement: - Truffel: €2,00/gr
-
Carpaccio van hert afgewerkt met gepofte aardpeer, kastanje en stilton €12,30
-
supplement: Truffel: €2,00/gr
-
Foie gras: dagprijs
Hoofdgerechten
-
Hertenkalffilet met veenbes, zoete aardappel-witloof gratin €21,30
-
Pladijs met risottini van boschampions en truffel €24,50
Dessert
-
Chocoladefantasie met gezoute karamel €8,50
-
Panna cotta afgewerkt met roze bloesem – passievrucht en witte chocolade €7,20
-
Kaasplank 150g/p.p (vanaf 6 pers) €13,95 p/p
Gezelligheidschotels
-
Kaasschotel (vanaf 4 pers. 250gram p.p.) €17,00 p.p.
-
Overheerlijk assortiment aan artisanale kazen van diverse origine variërend volgens seizoen. Professioneel geschikt en afgewerkt met vers fruit, noten en gedroogde vruchten
-
Supplement: vers gebakken broodjes: €1,85
-
Racletteplank (vanaf 4 pers. 250gram p.p.) Verschillende soorten raclette kazen (o.a. Zwitserse, Franse, en Oostenrijkse)
-
afgewerkt met verschillende soorten fijne vleeswarenvoor bij de raclette (o.a. viande grison, sopressa,…)
Kaasschotels
Geraffineerde kaasschotels bij Traiteur Grimod in Gent
Van Belgische kazen tot artisanale Franse hoevekazen, u vindt het allemaal in onze uitgebreide kaasafdeling. Een rechtstreekse wekelijkse aanvoer van Rungis, Paris staat daar garant voor. Onze stijlvolle kaasschotels laten uw gasten niet onbetuigd. Met gepaste rijpheid……
Als hoofdmaaltijd:
-
250 gr geraffineerde kaasspecialiteiten
-
Afgewerkt met notenassortiment, gedroogde vruchten, en seizoensgebonden vers fruit
-
Prijs per persoon: €18,00 per persoon
-
Tip: Een aangepaste wijn kunnen we voorzien
Als dessert:
-
150 gr geraffineerde kaasspecialiteiten
-
We rekenen op een grote halve portie van de hoofdmaaltijd.
-
Prijs per persoon:- Vanaf 50 personen: op aanvraag
-
Tip: Een aangepaste wijn kunnen we voorzien
Supplement:
-
Brood (mengeling van kleine broodjes, stokbroodje en rozijnenmol) : €2,50 p/p
-
Brugse beschuiten: €6,00
-
Klaartjes kaaskoekjes: €5,00
BELANGRIJK
Voor de planken rekenen we een waarborg van 15 Euro.
Deze dient betaald te worden bij het afhalen van de kaasplank. De waarborg kan alleen cash betaald worden en wordt niet vermeld bij uw afrekening. Bij het correct terugbrengen van de kaasplank wordt de waarborg cash terugbetaald.
Raclette
Verschillende soorten raclette kaas (o.a. Zwitserse, Franse, Appenzeller) gesneden.
Wij rekenen 250 gram p.p.
De prijs wordt betaald per gewicht.
Fondue:
Mengeling van gruyère, appenzeller, emmenthal.
Wij rekenen 250 gram gemalen kaas p/p
De prijs wordt betaald per gewicht.
Voorbeeld: 1kg voor 4 pers.
400gr. Emmenthal./ 400gr. Gruyère/ 200gr. Appenzeller
Recept 4 personen:
Halveer een teentje look en wrijf er de fonduepot mee in.
Warm 3 dl droge witte wijn.
Doe er beetje bij beetje de gemalen kaas bij, terwijl u voortdurend roert.
Laat opwarmen tot de kaas goed gesmolten is.
U kunt naar smaak peper en andere kruiden toevoegen.
Traiteur Grimod
Ontdek onze ruime keuze aan menu's en andere feestelijke gerechten!