top of page
Meeneemmaaltijden

Ontdek onze heerlijke meeneemgerechten in Gent

ONTDEK DE VELE MOGELIJKHEDEN

Bij traiteur GRIMOD in Gent presenteren wij u graag de smaken van de wereld, rechtstreeks vanuit onze keuken naar uw tafel. Onze meeneemgerechten zijn met liefde en vakmanschap bereid, en we bieden dagelijks een gevarieerde selectie om uw smaakpapillen te verwennen en u te laten (her)ontdekken wat de lekkerste keukens ter wereld te bieden hebben.

DAGELIJKSE BEREIDING VOOR VERSE SMAAKBELEVING

Afwerking van een vers gerecht

Onze toewijding aan kwaliteit begint met dagelijkse bereidingen van onze gerechten. We geloven dat versheid de sleutel is tot een authentieke smaakervaring, en daarom zetten onze getalenteerde koks zich elke dag in om gerechten te creëren die uw verwachtingen overtreffen. Of u nu op zoek bent naar comfortvoedsel of avontuurlijke smaken, bij traiteur GRIMOD vindt u altijd iets om van te genieten.

ONTDEK, PROEF EN GENIET.

Gourmet Meal

Met onze meeneemgerechten nodigen we u uit om een reis rond de wereld te maken zonder uw huis te verlaten. Ons menu omvat een scala aan internationale smaken, zorgvuldig samengesteld om u de beste culinaire ervaring te bieden. Of u nu houdt van de pittige kruidigheid van de Mexicaanse keuken, de verfijnde smaken van de Franse cuisine of de exotische smaken van Aziatische gerechten, wij hebben iets voor elke smaakvoorkeur.

Gemakkelijk genieten van topgerechten

Onze meeneemgerechten bieden niet alleen geweldige smaken, maar ook gemak. U hoeft geen tijd te besteden aan boodschappen doen, koken en afwassen. Al onze gerechten zijn klaar om mee te nemen en van te genieten in het comfort van uw eigen huis. Of u nu een drukke dag heeft, een gezellig diner met vrienden organiseert of gewoon uzelf wilt trakteren, onze meeneemgerechten zijn de perfecte oplossing.

Een wereld van smaak

TAPAS EN DELICATESSEN GEZOCHT IN GENT?

Eet u graag tapas? U vindt ze samen met andere delicatessen bij traiteur GRIMOD in Gent. Lees meer.

bottom of page