top of page

ONTDEK ONS UITGEBREID KAASASSORTIMENT

BIJ TRAITEUR GRIMOD IN GENT NEMEN WE KAAS SERIEUS.

Cheese.jpeg

Ook wekelijkse aanvoer uit Frankrijk

Bij traiteur GRIMOD in Gent nemen we kaas serieus. En dat merkt u zodra u onze kaasafdeling binnenstapt. Van Belgische kazen tot ambachtelijke Franse variëteiten en heerlijke hoevekazen, we bieden een uitgebreid assortiment dat de smaakpapillen van elke kaasliefhebber zal verwennen. Wat onze kaasafdeling echt bijzonder maakt, is onze wekelijkse rechtstreekse aanvoer van Rungis, Parijs, die garant staat voor de allerbeste kwaliteit.

he.png

Ambachtelijke hoevekazen voor authentieke smaak

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer traditionele en authentieke smaak hebben we een selectie van ambachtelijke hoevekazen. Gemaakt met liefde en vakmanschap op boerderijen biedt deze kaas een pure en onvervalste smaak die de rijke tradities van het kaasmaken weerspiegelt. Proef het verschil en laat u verrassen door de verscheidenheid aan smaken en texturen.

he (1).png

De beste Belgische en Franse kaas op uw kaasplank

Ons kaasassortiment omvat een schat aan Belgische en Franse kazen van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een zachte, romige camembert, een pittige blauwschimmelkaas, of een stukje van de wereldberoemde Belgische abdijkaas, u vindt het allemaal bij ons. We zijn trots op ons zorgvuldig samengestelde assortiment, dat u de mogelijkheid biedt om de smaken van Europa te ontdekken, rechtstreeks vanuit Gent.

The Rustic Board - Charcuterie Brand - Brand Ambition.jpeg

Stijlvolle kaasschotels voor elke gelegenheid

Bij Traiteur GRIMOD weten we dat kaas niet alleen een genot is om van te genieten, maar ook een geweldige aanvulling is op uw feesten en bijeenkomsten. Daarom bieden we stijlvolle kaasschotels die uw gasten zeker niet onbetuigd zullen laten. Onze kaasschotels zijn zorgvuldig samengesteld met de beste kaas en zijn een smaakvolle toevoeging aan uw evenementen.

KOM LANGS BIJ TRAITEUR GRIMOD IN GENT EN ONTDEK ONS UITGEBREIDE KAASASSORTIMENT.

Laat uw zintuigen verwennen door de heerlijke Belgische en Franse kazen en geniet van de rijke smaken die onze kaasafdeling te bieden heeft. Of u nu een kaasliefhebber bent of op zoek bent naar de perfecte kaas voor uw volgende feest, wij hebben alles wat u nodig heeft. Traiteur GRIMOD, waar kwaliteit en traditie samenkomen in elke hap.

bottom of page