top of page
iStock-898765572.jpg
Gevel Traiteur Grimod
Capture_cheese.JPG
sub-1.jpg
Reception Drink

Welkom bij Traiteur GRIMOD in Gent

DE REFERENTIE SINDS 1989

Sinds 1989 zijn we de trotse culinaire partner van Gent en omstreken. Bij Traiteur GRIMOD hebben we ons gewijd aan het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen voor elke gelegenheid. Onze passie voor goed eten en ons ervaren keukenteam, dat de finesse van een restaurantkeuken evenaart, hebben ons een reputatie opgeleverd als de toonaangevende traiteur in de regio.

Bij Traiteur GRIMOD staat kwaliteit voorop. We geloven in het gebruik van de allerbeste, verse producten om gerechten te bereiden die niet alleen heerlijk smaken, maar ook voedzaam zijn. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat elk gerecht dat onze keuken verlaat een ware smaaksensatie is. Of u nu een intiem diner voor twee plant of een groot evenement organiseert, onze verse ingrediënten maken het verschil.

BINNENSHUIS BEREID MET LIEFDE

Ons ervaren keukenteam, met de flair van een restaurantkeuken, bereidt al onze gerechten binnenshuis. We geloven dat elke maaltijd een kunstwerk is en besteden daarom aandacht aan elk detail, van de voorbereiding tot de presentatie. Of u nu kiest voor een van onze klassieke gerechten of een op maat gemaakt menu, u mag erop vertrouwen dat het met liefde en zorg is bereid.

CONTACTEER ONS

We kijken ernaar uit om uw volgende evenement te verrijken met onze voortreffelijke cateringdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw evenement te plannen. Bij Traiteur GRIMOD in Gent draait alles om heerlijk eten, versheid en gastvrijheid. Maak, samen met ons, van uw volgende bijeenkomst een onvergetelijke culinaire ervaring.

Kies voor de expertise van Traiteur GRIMOD Gent voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring met verse catering in Gent.

Brood en kaas
bottom of page